Slagerij voor puur kwaliteitsvlees

Van Pee - SlagerijHebt u zin in een heerlijk stukje varkens- of rundvlees? Of liever een smakelijk stuk wild? Van Pee, uw slagerij in Hoeilaart, staat al vele jaren bekend om zijn pure kwaliteitsvlees. Doordat Ronny zelf al het vlees ontbeent en versnijdt garandeert hij u absolute versheid en vakmanschap.

Vlees voor elk seizoen

Elk seizoen bieden wij een aangepast aanbod aan vlees. Met Kerstmis en Nieuwjaar is wild vaak favoriet, in de zomer is de barbecue ideaal om mensen samen te brengen. Zo proberen wij onze klanten te bedienen op hun wensen. Dankzij het uitgebreide aanbod van slagerij-traiteur Van Pee kunt u kiezen uit worstjes, gemarineerde eend, biefstuk, spareribs, saté, lamsvlees, entrecote, scampi en brochettes van kip en rund- of varkensvlees. Ook perfect voor fondue en gourmet. Bovendien kunt u bij Ronny Van Pee terecht voor paardenvlees.

Vragen staat vrij

Heeft u vragen over het uitgebreide assortiment vlees of wilt u een bestelling plaatsen? Aarzel niet contact met ons op te nemen. Bekijk ook eens de fotogalerij voor een sfeerimpressie van onze slager-traiteur Van Pee in Hoeilaart.