Van Pee, úw slagerij en traiteur in Hoeilaart

Ronny Van Pee heeft meer dan 20 jaar ervaring als slager en traiteur. Hij kent zijn vak als geen ander en weet perfect welk vlees en welk gerechten in de smaak vallen in elk seizoen.

In augustus 2013 opende Ronny Van Pee een nieuwe zaak in het centrum van Hoeilaart. Op die manier zet hij de familiale zaak voort die zijn ouders in de jaren ‘70 opstartten.

Vers vlees en bereide gerechten

Naast vlees vindt u bij slagerij-traiteur Van Pee ook bereide gerechten, charcuterie, kaas en een beperkt assortiment wijnen. Onze grootste troef is de absolute versheid van alle producten! Elke dag opnieuw versnijdt Ronny de juiste hoeveelheid vlees, en bereidt hij de heerlijkste verse gerechten. Ook ideaal voor barbecue, fondue en gourmet!

Belegde broodjes

Heeft u zin in een belegd broodje? Bij Slagerij Van Pee bent u aan het juiste adres. Zowel bedrijven als particulieren kunnen deze ook vooraf bestellen tot 10 uur. Om alles perfect te laten verlopen kan Ronny rekenen op twee bedienden en natuurlijk zijn onvervangbare moeder, zij weet werkelijk alles over charcuterie en kaas. Ook is er in het centrum van Hoeilaart altijd voldoende gratis parkeergelegenheid zodat u uw verschillende boodschappen mooi kunt combineren.

Neem gerust een kijkje op de website en de fotogalerij en ontdek onze heerlijke producten. Indien u ons wilt bereiken of een offerte wenst, neem dan gerust contact met ons op.

Neem een kijkje in onze winkel

Bent u benieuwd hoe onze winkel eruitziet?
Klik hier en ontdek Slagerij-Traiteur Van Pee in een virtuele tour.

Back to Top